понеділок, 20 грудня 2021 р.

Благодійна акція "Сльоза Лелеки"

Учні групи долучились до  благодійної акції "Сльоза Лелеки", яку  організувала  компанія  Льон Sotema Україна  під керівництвом Пилипенко Тетяни. Протягом грудня 2021 року тривала робота по вишивці повзунків, піжамок  для діток Свалявського обласного Будинку дитини.

17 грудня 2021 року Тетяна Пилипенко разом з ученицями групи Іриною Лижечко та Діаною Сакаль  вручили дирекції Свалявського обласного Будинку дитини перші 10 піжамок. 



1 коментар:

  1. ми хочемо подякувати виняткову послугу, яку ми отримали протягом усього процесу рефінансування. професіоналізм та знання кредитної компанії пана Педро вражали та цінували. пан Педро є надійним кредитним спеціалістом. У минулому ми мали досвід роботи з кількома іншими банками і вважали цей процес неприємним та виснажливим. г-н Педро зробив усе більше, щоб гарантувати, що всі наші потреби були задоволені та що все було вирішено ретельно та ефективно. ми рекомендуємо і будемо продовжувати рекомендувати його в майбутньому.” Контактна електронна адреса містера Педро: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити